Projekt 3Cinno LED rasvjete i rasvjete 1

- Jan 31, 2018-

4.jpg


3Cinno LED Dot Lighting je najosnovniji dio fizičkih uvjeta na radnom mjestu. Rasvjetna rasvjeta uključuje ukusnu mjeru svjetlosti, pravi plavo raspršivanje i širenje, nepristranost odsjaja, prilagodljivost od nestabilnosti i prilike od destruktivnih neprobojnih zračenja. Osim očitih zgodnih točaka interesa dobre uredske rasvjete, to je na sličan način zahtjev prosperiteta delegata i bolje izvršenje posla. Učenje je angažirano, a facilitatori podržavaju savršeno osvjetljenje uvođenja.


Za postizanje vrhunskih potreba za osvjetljenjem zamke, kretanje 3Cinno LED svjetlosne lopte, LED svjetla za maglu, LED piksela, LED High Power, LED modula, LED fleksibilnog traka, LED bar, LED digitalna cijev, LED zidna pera, DMX LED panel i LED Dance Floor je opremljen kako bi savršenom osvjetljenju savršeno sposoban.


LED Dot Lighting osvjetljava Queensferry Crossing - zapanjujući novi okvir koji se širi preko Firth of Forth na istočnoj strani Škotske. LED rasvjeta Dot koordinirana je s nacionalnim M & E majstorom SES Engineering Services (SES), na 1,35 milijardi funta. Vražar je počeo smirivati težinu na sadašnjem Forth Road mostu, koji partneri Edinburgh s područjem Fife. Osvjetljenje Thornovih rasvjetnih tijela osvjetljavalo je vožnju, čineći nevjerojatnu struju svjetlosti koja se protezala i dovršila Forth estuarij.


S dužinom od 2,7 km, Queensferry Crossing je najdulji tri tornja sučelje ostalo povezano s planetom. Kule, svaka od više od 200 metara, vezane su uz cestu za 37.000 kilometara (23.000 milja) kabliranja - dovoljno da izbjegnu zemlju. Struktura je smještena uzvodno od priznatog Forth željezničkog mosta i ovisi o tome da služi dosljedno oko 24 milijuna vozila.


helloexport1512312387629.jpg

Dizajn rasvjete stvoren je kako bi se unaprijedio jak stil ekspanzije i certifikacije zbunjujući učinkovitost bitnosti. Rasvjeta i rasvjetna tijela bili su namjerno ispunjeni različitim specifičnim granicama, koristeći središnje oznake i ispravno izoštravanje pojačavaju razboritost i razbijanje zalutajućeg svjetla i odsjaja.


3Cinno LED Dot Lighting za osvjetljavanje kule i istaknuti specifične uvjete povećanja usred noći. Ova svjetska klasa ujedinjuje ovlašteni optičar koji nudi novu količinu fotometrije, uključujući fenomenalne razine vertikalne osvjetljenosti koje imaju sjeverni, južni i središnji tornjevi. Vrlo topla organizacija i zaštita od IP65 pomažu u postizanju dosljednog i stabilnog prinosa svjetlosti.


Novo povećanje isprepliće neuobičajeno visoki akrilni vjetrobransko staklo od 3 metra tijekom cijele duljine kako bi osigurao zaštitu od povjetarca i kako bi se platforma otvorila u olujnoj atmosferi. Pridruživanje 2.610 ručno rađenih Deck-rub LED rasvjetnih tijela mijenja ovaj utilitarni segment u elegantan sastavni dio, čineći čudesan mali svjetlo završio Forth. U međuvremenu, više od 2 000 3Cinno LED rasvjetnih tijela za osvjetljavanje nude svjetlost općoj opremi za električno napajanje i dehidizaciju. Ocjenjivanje IP65 i izvanredna besprijekorna kvaliteta zaključuju da Aquaforce može, bez prilično velike mjere prilagoditi mokrim i neurednim uvjetima u pomoći, ići ispod kolnika.


Unatoč načinu na koji 'narod' organizuje sugerira da nadzemna ulična rasvjeta nije potpuno potrebna za povećanje, moćna 3Cinno LED rasvjeta s jakim IP66 zaštitu je dodan u planove za prelazak na niskoj razini izgradnje ceste. 3Cinno LED Dot Lighting koristi napredak Flat Beam® kako bi se zajamčila početna vožnja temelja za tu konvergenciju povećanja, dok je daljinsko zamagljivanje i promatranje omogućeno konsolidacijom Transport Scotland CMS sustava. Temelj osvjetljenja na taj način uspješno podupire škotskoj vladi obvezu smanjiti emisije ugljika, smanjiti rasvjetu i ograničiti utjecaj na zajedničku scenu. 3Cinno LED Dot Lighting osvjetljava pristup boulevards na dvije strane okvira.


Paul Coggins, viši potpredsjednik Zumtobel Grupe Sjeverne Evrope potvrdio je: "Zadovoljni smo što smo imali utjecaja na ovo neizmjerno čudo. Nevjerojatna je povećanja gledanja i šokantno ostvarenje današnje zgrade. Queensferry Crossing je izvrstan postignuće i svi koji su uključeni trebali bi se pozdraviti na produktivno zadovoljstvo ove iznimno istaknute strukture. "

Par:3Cinno DMX Tube projekt u Tajlandu Sljedeći:3Cinno LED Projekt rasvjete --- DMX 3D vertikalna cijev za noćni klub rasvjeta