3Cinno LED Projekt rasvjete --- DMX R-točka za uličnu rasvjetu

- Nov 02, 2017-


Australia Project 5.jpg


3Cinno nastoji poboljšati vašu sliku robne marke i iskustvo!

DMX R-Dot kao dekorativno svjetlo naširoko se koristi u emisiji uživo, zabavi za odmor, svadbenoj gozbi, proslavi festivala. Sklopiva jaka struktura, fleksibilna forma, primijenjena na bilo koju scenu. Visoka propusnost svjetlosti, visoka brzina osvježavanja i visoka učinkovitost. DMX R-Dot kao ukrasna rasvjeta popularan je od ljudi širom svijeta. Svjetlo se nastavlja nakon slomljenih piksela, podaci će i dalje prenositi čak i neke bliske piksele koji su slomljeni. DMX kontroler može kontrolirati uključivanje i isključivanje DMX R-Dot, kontrolirati govor promijenjene boje i kontrolirati svjetlinu DMX R-Dot ... Regulator možete podesiti kako bi učinio ono što želite. Pouzdana kvaliteta, IP65 vodootporna i prašina, pogodna za stalno vanjsko korištenje. Može biti fleksibilna, jednostavna montaža, jednostavno korištenje, jednostavno transport ..


Učinci projekta:

2.jpg

1.jpg


Povezani proizvodi:

DMX R-Dot


3Cinno se specijalizirao za inovacije prilagodljivih LED proizvoda i izvrsnu uslugu kako bi bolje služili potrebama kupaca.

Inovativni i profesionalni LED dobavljač 3Cinno nudi kreativne, inspirativne i prilagodljive LED proizvode za LED proizvodne tvrtke na svim tržištima zabave. Istaknemo prilagodbu u našoj integracijskoj usluzi, dijeleći isti cilj kao i vaša: kako bi LED zaslon i LED rasvjeta bili posebni. Naš LED display odjel i LED rasvjeta odjel zajedno rade na vama služiti u visokom profesionalnom standardu s desetljeća iskustva u zabavnim LED industriji. Bez obzira na opseg vašeg projekta, za vas je prije, za vrijeme i poslije prodaje neprekidna podrška. Čak i ako nešto pođe krivo, neće dugo trajati.

Za više informacija o 3Cinno LED zaslonu ili rasvjeti, posjetite 3Cinno na www.3Cinno.com .

Custom LED rješenje gradi impresivna iskustva BRAND-a!

Poveži se s nama: color-facebook-48.png color-linkedin-48.png color-youtube-48.png


Par:3Cinno LED Projekt rasvjete --- DMX 3D vertikalna cijev za noćni klub rasvjeta Sljedeći:3Cinno LED Projekt rasvjete --- DMX fleksibilna traka za središnji trg stubište ukras