3Cinno LED Projekt rasvjete --- DMX fleksibilna traka za središnji trg stubište ukras

- Nov 17, 2017-

10Pixel/M DMX Flexible Strip


3Cinno nastoji poboljšati vašu sliku robne marke i iskustvo!

DMX fleksibilna traka je mekani materijal koji može nasumično namotati i ranu se slobodno pokretati u trodimenzionalnom prostoru bez prekida. Svaka piksela piksela koristi se DMX512 IC koji je standardni DMX512 PROTOCOL, a svaki piksel može ostvariti promjenu visoka stupnja sive boje. Mogu se koristiti za unutarnju i vanjsku primjenu, kao što su zgrade fasade, trgovački centar, svečanost slavlja ili zabava, disco, dekoracija noćnog kluba. Prilagođena duljina i jednostavna instalacija. Sadrži potpuno glatko i ravnomjerno širenje svjetla, rješavajući neravnomjeran svjetlosni problem. Uz super svjetlinu, nisku potrošnju energije i ekološki prihvatljive karakteristike, ova vrsta svjetlosne trake učinit će vam životom svijetlo i šareno.

 

Učinci projekta:

10Pixel/M DMX Flexible Strip

10Pixel/M DMX Flexible Strip

10Pixel/M DMX Flexible StripPovezani proizvodi:

10Pixel / M DMX fleksibilni pojas3Cinno se specijalizirao za inovacije prilagodljivih LED proizvoda i izvrsnu uslugu kako bi bolje služili potrebama kupaca.

Inovativni i profesionalni LED dobavljač 3Cinno nudi kreativne, inspirativne i prilagodljive LED proizvode za LED proizvodne tvrtke na svim tržištima zabave. Istaknemo prilagodbu u našoj integracijskoj usluzi, dijeleći isti cilj kao i vaša: kako bi LED zaslon i LED rasvjeta bili posebni. Naš LED display odjel i LED rasvjeta odjel zajedno rade na vama služiti u visokom profesionalnom standardu s desetljeća iskustva u zabavnim LED industriji. Bez obzira na opseg vašeg projekta, za vas je prije, za vrijeme i poslije prodaje neprekidna podrška. Čak i ako nešto pođe krivo, neće dugo trajati.

Za više informacija o 3Cinno LED zaslonu ili rasvjeti, posjetite 3Cinno na www.3Cinno.com .

Custom LED rješenje gradi impresivna iskustva BRAND-a!

Poveži se s nama: color-facebook-48.png color-linkedin-48.png color-youtube-48.png


Par:3Cinno LED Projekt rasvjete --- DMX R-točka za uličnu rasvjetu Sljedeći:3Cinno Projekt arhitektonske rasvjete