3Cinno LED Projekt rasvjete --- DMX 3D vertikalna cijev za noćni klub rasvjeta

- Nov 27, 2017-

IMG_2227.JPG


3Cinno nastoji poboljšati vašu sliku robne marke i iskustvo!

DMX 3D vertikalna cijev s dvostranim svjetlosnim efektima može se vidjeti iz 360 stupnjeva za jedinstven i živopisan efekt. Konstantni strujni vozač dizajniran je na dvostrukoj veličini, što pridonosi zaštiti LEDS lifespan. DMX512 Protokol, koji dijele duljinu prijenosa i visoku sposobnost protupravljanja. Sinkronizirano svjetlo i zvuk, kontrolirana glazba. Prijateljski prilagođen okolišu, bez oštrih bliještanja i buke, bez treperenja. Bilo koji DMX kontroler kompatibilan, DMX vodio rasvjetu rješenje. Koristimo čvrste kondenzatore, čine vodio stabilnije, životni vijek je veći od 50000h. Imamo kratki spoj, preko tekuće, za zaštitu od prekomjerne temperature. Učinkovito upravljanje energijom čini naš LED štede 40% snage. Svjetla imaju široki raspon napona, DC15 do DC24V, što je vodljivu boju stabilnije. Cijevi se kontroliraju pomoću DMX kontrolera i softvera. Softver je središte svjetla, izlazni signal softvera za DMX kontroler i kontroler pretvara signal u cijevi. Može promijeniti boju i pomicanje cijevi.

Svjetlost svakog žarulja okreće se i izlazi jedan po jedan u nizu i brzo poput meteora ili padanja snijega na noćnom nebu. Više izdržljiv s posebnim materijalom kvalitete, a prozirna cijev čine svjetlo puno jasnim i čistim.

Učinci projekta:

IMG_2209.JPGmeteor light1.jpg

Meteor tuš efekt, romantična estetika.


Povezani proizvodi:

DMX 3D V-Tube


3Cinno se specijalizirao za inovacije prilagodljivih LED proizvoda i izvrsnu uslugu kako bi bolje služili potrebama kupaca.

Inovativni i profesionalni LED dobavljač 3Cinno nudi kreativne, inspirativne i prilagodljive LED proizvode za LED proizvodne tvrtke na svim tržištima zabave. Istaknemo prilagodbu u našoj integracijskoj usluzi, dijeleći isti cilj kao i vaša: kako bi LED zaslon i LED rasvjeta bili posebni. Naš LED display odjel i LED rasvjeta odjel zajedno rade na vama služiti u visokom profesionalnom standardu s desetljeća iskustva u zabavnim LED industriji. Bez obzira na opseg vašeg projekta, za vas je prije, za vrijeme i poslije prodaje neprekidna podrška. Čak i ako nešto pođe krivo, neće dugo trajati.

Za više informacija o 3Cinno LED zaslonu ili rasvjeti, posjetite 3Cinno na www.3Cinno.com .

Custom LED rješenje gradi impresivna iskustva BRAND-a!

Poveži se s nama: color-facebook-48.png color-linkedin-48.png color-youtube-48.png
Par:Projekt 3Cinno LED rasvjete i rasvjete 1 Sljedeći:3Cinno LED Projekt rasvjete --- DMX R-točka za uličnu rasvjetu