3Cinno Projekt arhitektonske rasvjete

- Dec 25, 2017-

5.png

3Cinno izvješćuje o ispunjavanju mnogo razmatranog blistavog DMX 3D mlijeka V-Tube venture, koji je predstavljen i predstavljen u zgradi koja se nalazi u Harbour Road of Wanchai.


Uređaj za osvjetljavanje odluke bio je 50 watt RGB LED otvoreni svjetla Flood koji su DMX kontrolirani određeni su za pothvat da bi raznolik pogled na pranje zgrade strukturnih čeličnih šipki.


"Zadovoljni smo što su naši maštoviti svjetlosni predmeti odabrani za uporabu u ovom pothvatu. Nastojimo objasniti i isporučiti predmete koji su i utilitarni i sami zajamčiti postizanje estetskih standarda zadataka," kaže menadžer Antonio.

Zgrada koja se nalazi na Harbour Road of Wanchai smještaj sastoji se od dizajnerica jake + Associates. Novo područje nalazi se beznačajni trgovi daleko od zgrade koja se nalazi u Harbour Road of Wanchai. Zgrada ističe 2.000 kvadratnih metara maloprodajnog prostora u prizemlju u kombinaciji s cijelim katom zgrade, ukupne površine 10.000 četvornih metara. Poduzetnik će udružiti postojeće građevine s još 27.077 četvornih stopa, uključujući i staklo oko koje će se nalaziti vani.

8.jpg

Povezani proizvodi:

DMX 3D Mliječna V-cijev


3Cinno se specijalizirao za inovacije prilagodljivih LED proizvoda i izvrsnu uslugu kako bi bolje služili potrebama kupaca.

Inovativni i profesionalni LED dobavljač 3Cinno nudi kreativne, inspirativne i prilagodljive LED proizvode za LED proizvodne tvrtke na svim tržištima zabave. Istaknemo prilagodbu u našoj integracijskoj usluzi, dijeleći isti cilj kao i vaša: kako bi LED zaslon i LED rasvjeta bili posebni. Naš LED display odjel i LED rasvjeta odjel zajedno rade na vama služiti u visokom profesionalnom standardu s desetljeća iskustva u zabavnim LED industriji. Bez obzira na opseg vašeg projekta, za vas je prije, za vrijeme i poslije prodaje neprekidna podrška. Čak i ako nešto pođe krivo, neće dugo trajati.

Za više informacija o 3Cinno LED zaslonu ili rasvjeti, posjetite 3Cinno na www.3Cinno.com .

Custom LED rješenje gradi impresivna iskustva BRAND-a!

Poveži se s nama: color-facebook-48.png color-linkedin-48.png color-youtube-48.png


Par:3Cinno LED Projekt rasvjete --- DMX fleksibilna traka za središnji trg stubište ukras Sljedeći:3Cinno LED Projekt rasvjete --- DMX krutih traka i DMX fleksibilna traka za Adidas Shop Decoration