Prilagodbe

Za predstavu ili događaj ili bilo koji mjesto za zabavu koja treba boja, postoji velika vjerojatnost da ćete pronaći rasvjetu proizvodnja je lukav i složen dio. Posebno kada je riječ o kompliciran način postaviti i rastaviti i isto tako povezivanje to vrti glavu.

Moglo bi se reći da ta rasvjeta proizvodi su visoke održavanje i uvijek donijeti nevolje. ali isto tako mogu reći da je snage imaju: fleksibilnost. Kao važan dio naše usluge integracije, prilagodbe možete iskoristiti to.

Jedan mit o prilagodbi...

Prilagodbe može biti zastrašujuće za mnoge od vas, jer mislite da je potrebno jako puno vremena prolazi kroz tehničke detalje i također iznosi znatno.

Ali, to se događa samo kada prilagodbe temelji se na stručnosti i pljačka.

Zaobilazi tradicionalne kanale, nudi profesionalne tehničke podrške i sudjelovanje sa korisnicima izravno, mi smo u mogućnosti isporučiti prilagodbu usluga koje vam nevjerojatno.

Prilagodbu ponude

-Modifikacija proizvoda
Zabava LED rasvjeta stavke dostupne na tržištu može doći u ruci za rasvjetu proizvodnju; Ali to neće biti uvijek tako kada rasvjete proizvodnje ima posebne potrebe. Činjenica je, bez dvije emisije su podjednako i oni vjerojatno očekuju različitih okusa od čak isti rasvjeta artikl.

Prilagodba vam omogućuje da izmijenite gotove rasvjeta proizvoda za specifične potrebe. Možete dobiti prilagođene dužina, prilagođene difuzor, prilagođene vodootporan metode ili više prilagođenih rješenja. Mi vjerujemo da čak i mala promjena originalni proizvod možete napraviti razliku.

 - Potpuno nova rasvjeta koncept
Ako ne možete pronaći prikladna rasvjeta stavke koje odgovaraju proizvodnju među mnoge postojeće mogućnosti; Ako jedan od njih su inspirirani i proizvesti potpuno novi rasvjeta ideja; mi smo ovdje da vam ponuditi izbor da ga prilagoditi.

Inovativni ideja može se primijeniti samo na određene proizvodnje na početku. Ali možda postoji šansa da će otvoriti sasvim novo tržište zbog toga. Kada se to dogodi, moramo dobiti kredit ti zaslužuješ. Mi obećanje da nikada dopustiti da mi to nedostaje. Mi namjeravamo raditi s vama i proći kroz sve to zakonit proces. Mi ćemo osigurati Originalnoj ideji zaštite i uspostaviti partnerstvo Mutual korist.

-Paket rješenja custom rasvjeta

Osim podnošenja zahtjeva prilagodbu na određene proizvode, dostavljamo paketa prilagođenih rješenja. Temelji se na naše znanje i razumijevanje vaših potreba, pobrinut ćemo se da sve što je potrebno u projektu je uzeti briga za. Flash dizajn ili 3D projekcija, Odabir proizvoda za nakon-prodaja integracije usluga je također mjeri da vam cijeli paket da ide.