o nama

Misija

3Cinno rasvjeta je osnovan s revolucionarnim ciljem: biti integrirani dobavljač kreativna, inspirativna i prilagodljiv LED rasvjeta proizvoda za rasvjetu proizvodnih tvrtki u sve zabava tržišta. Možemo istaknuti prilagodbe u našim integracija usluga, dijele isti cilj kao i tvoj: da rasvjeta posebno.

Napraviti rasvjeta impresivan dio show ili jednostavno napravili posebnu rasvjetu predstavu, je nijedan lahak zadaća za svaki rasvjeta produkcijska koji tvrdi da dostavi izuzetan vizualni doživljaj. Zašto? Rasvjeta izvor možete izvući inspiraciju iz je lako naći ili previše tvrdoglav da bi se promijeniti. Onda kako možete zaista dobiti posebni elementi kada svi oko tebe kažu istu stvar ali ne ništa?

Počeli smo 3Cinno odjel rasvjete ponuditi rješenje.

Mi ne samo razviti kreativan, svestran i uglavnom na temelju DMX rasvjeta proizvoda; što je još važnije, nudimo vam prilagođena rješenja.

Mi vjerujemo da čak i mala promjena originalni proizvod možete napraviti razliku. Također vjerujemo da dobro osvjetljenje proizvod ne samo da ima visoki standard kvalitete, to mora biti ona koja najviše inspirira ljude.

Prilagodba vam omogućuje da napravite promjenu, pomaže li primiti promjenu, a čak i nudi priliku da promijenite u zabava LED rasvjeta industrija.

Namjeravamo sudjelovati u ovaj poseban usluga, se inspiracija dalje i pomoći da pobijedi kredit ti zaslužuješ.

Osim prilagođeno rješenje za proizvode,integracije usluga je također po mjeri izrađene vam služiti na najbolji način. Svaki kupac ima jedinstvenost. Primijetiti, poštovati i liječenje uz prilagođenu uslugu paket ali na istom principu: nikada više nećeš ništa propustiti.


Značajke usluge integracije

Revolucionarni integracije

Od deset godina iskustva u industriji zabave LED omogućuje nam jedna važna činjenica: LED prikaz i rasvjeta su usko povezani, pogotovo kad je riječ o zahtjevu. Naći ćete inspirativne i prilagodljiv rasvjeta stavke u odjel rasvjete 3Cinno, povoljno, 3Cinno prikaz odjel će vam opskrbu s iste kvalitete LED prikaz proizvoda. Naše dvije LED podjele rade zajedno kako bi vam poslužiti u visoke profesionalne standarde.

Prilagodbe

Prilagodbu je kreativan način da rasvjeta posebno.

Ako ste kompromisom s nesavršenosti proizvod;

Ako ste strastveni o izradi dizajna rasvjete bez premca;

Ako ste ponosni na svoju kreativnost i nada da će dovesti nove rasvjete promjena i uzeti inspiraciju dalje;

Mi smo ovdje da se tvornica snova. Tvornica taj se proizvodnji i promociji. Ćete dobiti kredit zaslužuješ za otvaranje potpuno novo tržište za svoje inovativne ideje.

Inspekcija kvalitete

Naše metode za razvoj novih proizvoda je izvor proizvođača mi znamo i partneri vjerujemo, jer smo uvijek držati oči otvorene za nove elemente kao i vi. Smatrate će se obaviti i učiniti Inspekcija kvalitete. Samo zato što ne znamo činjenice proizvodnja na ovom tržištu kao naš džep, što je još važnije, to je također jer partnerstvo između nas zasniva se na povjerenju.

VIP usluge

Vi zaslužujete naše bijele rukavice tretman. Bez obzira na opseg projekta može biti, ima besprijekornu podršku prije, tijekom i nakon prodaje. Čak i ako nešto pođe po zlu, neće dugo trajati.

Cijeli paket se

Što možete dobiti od nas će biti paket rješenja. Gdje god koristite kit, možemo biti siguran korištenje glatko.

Vrijeme svjesni

Ne postoji takva stvar kao vrijeme, nikad nisam bio i nikada neće biti. Mi smo vrijeme svjesni ljudi. Usluga za vas će biti brz, uredan i nikada ništa propustiti.


Temeljna vrijednost

Ne bojimo se tko smo, jer smo mi hrabri početi mijenjati i uzeti put takvim.

Ne ustručavajte se napraviti ono što mislimo da je sjajno, jer smo uvjereni da se prilagođavanje dalje i napraviti razliku.

Mi se pitamo ako je idealno vrijeme za početak, jer smo koncentrirani na stvaranje inovativne integraciju servisa koji će pobijediti vaš pljesak.

Kao integrirana skupina, 3Cinno raste biti vaš pouzdan partner.